Comfort Koffertje

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met het levenseinde. Je wil tot het allerlaatste moment de best mogelijke zorg bieden. Een kwaliteitsvol laatste hoofdstuk geven in je vertrouwde omgeving met liefdevolle herinneringen.

Via het Comfort Koffertje biedt Ispahan materialen aan, die je kunnen ondersteunen in het geven en ontvangen van warme, complementaire zorg.

Complementaire zorg is zorg die gegeven wordt naast de klassieke medische therapieën. Het gaat uit van een holistische benadering: als mens zijn we één geheel, lichaam en geest zijn verbonden. Er wordt aandacht gegeven aan lichamelijke, emotionele, spirituele en sociale behoeften. Het bevorderen van ontspanning en comfort staan centraal.

Het Comfort Koffertje geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met een aantal manieren waarop je complementaire zorg kan toepassen. Je kan de materialen gebruiken in de zorg voor je naaste of ter ontspanning van jezelf.

  • Comfort en ontspanning bieden door het gebruik van etherische oliën
  • Warmte bieden met het kersenpitkussentje
  • Toepassen van handmassage met rozenolie
  • Gepaste sfeer scheppen door middel van muziek
  • Contact maken en rust brengen door (voor-) te lezen

Je vindt eveneens een boekje met informatie over het gebruik van de materialen. Als je dat wenst kan je verpleegkundige van Ispahan het Comfort Koffertje bezorgen bij een huisbezoek. Vraag er gerust naar.

Andere bezoekers zochten ook naar

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie