Ispahan ziet palliatieve zorg als een volwaardig onderdeel van de gezondheidszorg. Ispahan wil palliatieve zorg naadloos laten aansluiten op curatieve zorg, het aanbod verzekeren, uitbreiden en onder de verantwoordelijkheid van het Palliatief Netwerk mee opleiding en vorming realiseren. Ispahan wil kwaliteitsvolle palliatieve zorg garanderen en een continue zorgbegeleiding garanderen. De organisatie biedt veel aandacht aan zorg voor de zorgende en besteedt continue opleiding en begeleiding aan de medewerkers inclusief verder professionalisering. De hulpverlening van Ispahan is gratis voor de patiënt.

We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9u00 en 17u00.
Buiten de kantooruren is de verpleegkundige van wacht telefonisch bereikbaar voor professionele zorgverleners.

Voor de financiering van onze organisatie kunnen wij deels rekenen op de inkomsten van de overheid en subsidies. Deze zijn echter ontoereikend om de huidige dienstverlening en vrijwilligerswerking te financieren. Ook in de toekomst wil Ispahan garant blijven staan voor maximale kwaliteit in de palliatieve thuiszorg. Giften, schenkingen en legaten zijn meer dan welkom.

Giften

Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt van ons een fiscaal attest voor je belastingaangifte. Voor het opmaken van het fiscaal attest hebben we sinds 2024 verplicht uw rijksregisternummer of ondernemingsnummer nodig. Gelieve dit te vermelden in de mededeling.

De rekeningnummers van Ispahan Palliatieve Thuiszorg Kempen zijn :

Belfius: BE41 7895 6929 2210

BNP Paribas Fortis : BE19 2300 2939 9912.

Maandelijkse gift

Of steun Ispahan door middel van een maandelijkse opdracht. Een bedrag van € 5/maand geeft al recht op een fiscaal attest van € 60 om toe te voegen aan je belastingaangifte. Hierbij vind je een formulier om in te vullen en aan je bank te bezorgen.

Legaten en schenkingen

Schenken aan een goed doel wordt in Vlaanderen belast aan 0%. Bij een schenking aan Ispahan gaat je vermogen dus niet naar de fiscus, maar komt het volledig ten goede aan het verder uitbouwen van palliatieve thuiszorg in de Kempen.

Je notaris kan je hierover meer vertellen.

Doe nu een online gift

Je kan ons al steunen vanaf 5 euro! Voor giften vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Gelieve dan uw rijksregister- of ondernemingsnummer zeker te vermelden.

Payconiq
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie